Koksopleiding ROC Friese Poort Terschelling

ROC Friese Poort heeft de handen ineen geslagen met ’t Schylger Jouw en diverse horecaondernemers van Terschelling en het mogelijk gemaakt om een koksopleiding op locatie te volgen.

Diverse opleidingstrajecten, voor elke situatie een passende oplossing

Je kunt kiezen voor het opleidingstraject dat het beste bij jou past. Het branchediploma SVH heeft als voordeel dat je heen algemeen vormende vakken hebt zoals taal en rekenen. Bij een mbo-opleiding zijn dit verplichte vakken.

Een mbo-opleiding is daarentegen goedkoper en geeft je de mogelijkheid om door te stromen naar een andere mbo-opleiding. Je werkgever heeft ook vaak subsidiemogelijkheden als je een mbo-opleiding volgt.

Beide varianten geven je gedegen basis met onder andere de nieuwste trends en innovaties. De opleidingen worden verzorgd door gepassioneerde docenten die je helpen klimmen op de gastronomische ladder.

Volg de onderstaande opleidingen op Terschelling:

Branchediploma SVH
– Basiskok SVH (25 weken)
– Zelfstandig Werkend Kok SVH (25 weken)

MBO diploma niveau 2 en 3 BBL
– Kok niv. 2 BB: ( Leren en werken, 1 jaar)
– Zelfstandig Werkend Kok BBL (Leren en werken, 2 jaar)

Lessen
De lessen starten op maandag 4 november 2019 op de locatie van ’t Schylger Jouw in Midsland.

Voorlichtingsbijeenkomst
Behoefte aan meer informatie? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober van 10:00 tot 11:00 uur bij De Bras Wine & Dine op West-Terschelling. De koffie staat klaar!

Informatie en aanmelden
Op de website van het ROC Friese Poort www.rocfriesepoort.nl/terschelling vind je meer informatie en kun je je aanmelden. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met het ROC Friese Poort via telefoonnummer (058) 233 99 66